tisdag 9 mars 2010

Odjuret 620 meter

Boken är skriven av Ally Kennen och handlar om en kille i 17-års åldern som har ett konstigt husdjur i en stor bur vid en sjö...ett forntida monster. Det kanske verkar coolt och udda men är i själva verket riktigt jobbigt. Han måste nämligen utfodra djuret med massor av mat om det inte ska vråla allt för mycket av avslöja sig. Men ju mer mat monstret får, desto starkare blir det. Till slut har Han inget annat val än att döda det. Men det är inte det lättaste att döda ett odjur som är bra mycket större än en själv!


Odjuret är första delen i serien, de andra två böckerna är 1. brevvännen och 2. dårhuset, men jag gillade de två senare bättre.


jag tyckte att den här boken är helt okej, det var ganska seg att läsa men hade en rätt bra handling. Den här boken passar nog bättre för killar än för tjejer, eftersom det nästan inte är något romantiskt eller gulligt i den. Den är däremot ganska blodig och läskig. Om den här boken inte låter så lockande borde du ändå läsa de andra två, de är mycket bättre!

1 kommentar:

  1. Jag tycker också att Brevvännen är bättre, bäst av alla tre faktiskt.

    SvaraRadera