måndag 19 oktober 2009

Drömmar ur snö - Anna Jansson 863 meter




Denna boken är en av Flera böcker som Anna Jansson skrivit om polisen Maria Wern. Maria bor i en liten stad Där hon och hennes kollegor brott löser olika.




Just denna boken handlar om en 14-årig flicka som försvinner När hon är på väg hem från en film kväll. Hennes bästa kompis Amanda Myrbacke hade gått hem tidigre så hon blir Inte till så mycket hjälpför utredningen. Den försvunna flickans pappa, Johannes Sthål, är präst i staden och spak med sin nya fru Reidun i prästgården tilsammans med flickan Cecilia som heter. Innan Cecilia försvann hade hon och Reidun Mycket bråkat med varandra. Kan det finnas ett samband?




Man kan Säga Att det egentligen är Mer än en berättelse, Eftersom man vartannat kapitel ser allt ur Maria Werns vinkel och vartannat kapitel ur Någon annan karaktärs vinkel. Då får man även veta mer om Marias privatliv och om hennes kollegor och andra karaktärers relationer.




Jag tycker Att boken är riktigt bra. Eftersom boken plaeras Som en vuxenbok Bör man Vara beredd på kan Att den Vara ganska obehaglig emelanåt. Men den är inte för läskig!


Den är bland de bästa böcker jag läst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar